Knives Out

Knives Out

Όταν είδα το τρέιλερ της συγκεκριμένης ταινίας μου θύμισε αυτομάτως την ταινία Murder on the Orient Express. Πάμε για άλλη μία ταινία μυστήριου.

O Harlan Thrombey (Christopher Plummer) γιορτάζει τα 85α έτη στην έπαυλη του παρέα με την μεγάλη οικογένεια του. Είναι πετυχημένος, εύπορος συγγραφέας και παρόλο την ηλικία του τα έχει 400! Κατά την διάρκεια των γενεθλίων του κάποιοι θα έρθουν σε κόντρα μαζί του και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Βέβαια αυτό στις οικογένειες δεν είναι και σπάνιο αλλά εδώ είναι πολλά τα λεφτά Άρη και παίζονται τύχες, καριέρες, κτλ.

Η βραδιά κατά τα άλλα κυλάει ήρεμα μέχρι που το μοιραίο θα συμβεί. Ο Harlan βρίσκεται νεκρός σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και όλοι είναι ύποπτοι. Ο ντετέκτιβ Benoit Blanc (Daniel Craig) καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Αυτό όμως που βασανίζει τον ίδιο δεν είναι τόσο το αν κάποιος/α εμπλέκεται με τον θάνατο του Harlan όσο το ποιος/α τον προσέλαβε καθώς ο διορισμός του έγινε από ανώνυμο γράμμα.

Θα προλάβει ο ντετέκτιβ να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν κάποιος άλλος καταλήξει νεκρός;

Να την δω; Μία καλογυρισμένη ταινία μυστήριου που σε βάζει στο ρόλο του ερευνητή και ψάχνεις να βρεις ποιος είναι ο πιθανός δολοφόνος. Προφανώς και πρέπει να την δείτε. Θα σας αρέσει!!

Πληροφορίες: 2019 – 2h 11min. Δράμα, έγκλημα, μυστήριο, θρίλερ και κωμωδία είναι τα χαρακτηριστικά της ταινίας Knives Out. Βαθμολογία στο  Knives Out (2019) on IMDb 8.0/10 με 238.693 ψήφους.

One thought on “Knives Out

  1. Pingback: Beckett – Blog για σειρές και ταινίες

Leave a comment