Cobra Kai

Cobra Kai
Το Netflix μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω, συγκεκριμένα στο 1984, όπου γυρίστηκε το γνωστό σε όλους μας, The Karate Kid.

Ακολούθησε το 1986 το The Karate Kid II και ολοκληρώθηκε το story με το The Karate Kid III το 1989. Σήμερα, εν έτει 2020, προβάλλεται από το Netflix η σειρά Cobra Kai. Για όσους θυμούνται ήταν το όνομα της σχολής των τσαμπουκάδων με το μότο, Strike First, Strike Hard, No Mercy.

Έχουν περάσει 30 χρόνια και οι πρωταγωνιστές μας, Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka) έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δεν έχουν συναντηθεί από τότε που ήταν έφηβοι. O Daniel είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και είναι ιδιοκτήτης εταιρείας πωλήσεων αυτοκινήτων. Ο Johnny είναι χωρισμένος, έχει ένα παιδί και είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

Ο Johnny είναι παρών σε ένα περιστατικό εκφοβισμού ενός αδύναμου μαθητή. Θα επέμβει δυναμικά και αυτός θα είναι και ο λόγος που θα αλλάξει σελίδα στην ζωή του και θα ιδρύσει την σχολή Cobra Kai. Πρώτος του μαθητής, ο Miguel, με όνειρο να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Daniel από την άλλη έχει τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθεί με αυτό που βαθιά μέσα του αγαπά, το karate. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν μάθει πως ο Johnny ίδρυσε σχολή karate και μάλιστα με το ίδιο όνομα που είχε τότε η σχολή του John Kreese (Martin Kove).

Είστε έτοιμοι να θυμηθείτε τα παλιά;

Να την δω; Αν είσαι εκείνης της εποχής που κυκλοφόρησαν οι ταινίες τότε είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει όπως άρεσε και σε εμένα. Περνάει η ώρα σου πολύ ευχάριστα. Επίσης, τα επεισόδια είναι λίγα και μικρά σε διάρκεια!!

Πληροφορίες: Πληροφορίες: 4 κύκλοι (2018-2021) με 40 επεισόδια σύνολο, διάρκειας περίπου 30 λεπτών το καθένα. Δράμα, δράση και κωμωδία είναι τα χαρακτηριστικά του Cobra Kai. Βαθμολογία 8.6/10 με 159k+ ψήφους.

 Cobra Kai
(2018) on IMDb

Έπεται και συνέχεια !!!

Leave a comment